Deze Website is actief geworden op 01-11-2019 voor het volk der Nederlanden.

Gedragsregels betreffende deze website; 

Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet laat zien dat ik. de schrijver, gerechtigd en beschermd ben om een vrije mening te geven in mijn eigen geboorteland. Daar maak ik gebruik van om ook feitelijk zaken weer te geven met redelijke argumenten zonder politieke en religieuzen belangen. Het belang van deze website is om een goed inzicht en visie te verkrijgen over het leven van Johannes Wardenier en zijn 'brandstofloze motor'.

De informatie op deze site kan worden gebruikt voor FAIR USE, zo ook de foto's. Er is geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van foto's dan alleen bij de gemachtigde van de familie Wardenier, Jan Wardenier en journalist Henk Ymker.

Personen die ik bij name benoem in deze website mogen bij beklag als website-houder, reageren. Uiteindelijk kunnen eventuele 'klacht(en)' gegrond zijn als u bewijs toont dat ik ongelijk zou hebbenSuggestieve, cynisme en emotionele uitingen zijn niet in het belang van deze website.

Het belang van deze website is dus om een beter beeld te geven over de persoon Johannes Wardenier en wat er allemaal gebeurde tot zijn dood verscheen.

Eenieder die vind om iets positief toe te voegen aan deze website is welkom. Wel houdt de eigenaar van deze website het recht om zelf uw mening, foto's, artikelen te beoordelen op betrouwbaarheid. Het moet duidelijk iets toevoegen.

PS! Er zullen hier en daar wel wat schrijf foutjes zijn, in de loop der tijden zal dat worden hersteld. 

Was getekend;

Willibrordus A. van der Weide.

01 november 2019 , Arnhem

Bijzondere foto van Johannes Wardenier, gevonden in het Nationale Archief te Den Haag.